0 votes
asked by (20 points)
closed by

FYI: 

I found the problem!


I was using a Reshade. I thought I removed it for troubleshooting purposes, but as it seems I forgot the one or other file which was in the XP11 folder.

Worked fine after removing every last file of the Reshade.

 

 

Since yesterday my in game local map (the stock X-Plane map on 'M' keybinding) doesnt show anything.

Whereas it opens as it should, it only displays the interface with the selectors on the right hand side,
not showing a map, the compass rose, my position or anything. All I see is the blank, blue background of the X-Plane 11 interface.
This happens at any location of the world, using custom scenery or not.

I have not modified the interface with any plugins and tried to deactivate any custom plugins without any success.

 

UPDATE: Same problem for Airport overview when starting a new flight.
UPDATE #2: Weather is being displayed correctly, compass rose, wind and everything else is not.



 

Hope someone can help! :)

Thanks!

closed with the note: Problem solved

2 Answers

0 votes
answered by (20 points)
selected by
 
Best answer
FYI:

I found the problem!

I was using a Reshade. I thought I removed it for troubleshooting purposes, but as it seems I forgot the one or other file which was in the XP11 folder.

Worked fine after removing every last file of the Reshade.
commented by (41 points)
Same issue.Blank map.I dont use reshade or something else.Never had these before.Bug ?
commented by (10 points)
I too am getting this without using Reshade.
+1 vote
answered by (19.3k points)

I have never seen this before. Try removing all plugins. If that isn't applicable, go to the Output folder and move or rename the Preferences folder to restore defaults. If that fixes it, you can zip and send your old preferences folder + a log.txt to the bug reporter for more investigation into a fix.

commented by (20 points)
Thanks for your reply!

I removed all plugins and renamed the Preferences folder, aswell as any other custom / modified folder/file I added. Nothing worked :(

The same issue happens with the airport map when choosing my start when starting a new flight.

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...