0 votes
asked by (24 points)
I loaded PB6 to update PB5 without first saving a copy of PB5 (that won't happen again).  In PB6 planes will load but nothing works.

1 Answer

0 votes
answered by (19.3k points)
Your description is very vague. Can you be more specific about "nothing works"? There is a known bug that if the map, ATC window, etc is popped out to a second monitor the view cannot be changed.
commented by (24 points)
Yea it was a bit short on detail, thanks for getting back anyway.

I normally run with the map on a separate monitor and that may be the problem.  When I loaded a plane the prop was turning, switches worked but no 3D and once I selected Shift4 the cockpit detail disappeared leaving a totally blank panel and the system locked up.

Since my note I have discovered there is a dual monitor problem with Windows 10 latest update (which I had installed the night before Pb6) and for the present I have stopped using the second monitor and all seems to be functional.  I trust there will be a patch or a work around from either Microsoft or X Plane soon.

Regards, Derek

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...