0 votes
asked by (12 points)
edited by

I start X-Plane and it flashes a few times then crashes. My DVD 1 is mounted all the time. (logs and a video below). I have tried disabling all my custom scenery, deleting all preferences, and disabling all plugins/addon aircraft, yet it still crashes. Same happens for my version of the installer, so I cannot try to install a second X-Plane.

video detailing issue: (video is too large for the server lol)

logs: http://questions.x-plane.com/?qa=blob&qa_blobid=9776584984398973219

commented by (171 points)
edited by
From your Log.txt this issue appears to be Graphics Drivers

The next line should be .
OpenGL Vendor    : NVIDIA Corporation                                   (or whatever.........)
OpenGL Render    : GeForce GTX 1080 Ti/PCIe/SSE2
OpenGL Version   : 4.6.0 NVIDIA 431.60 (460/0)
commented by (12 points)
My graphics card is an NVidia Quadro M5000M (like the GTX970/980 so... Imma check my graphics settings.

1 Answer

0 votes
answered by (5.2k points)

Hi Adam,

I am not from Laminar Research; just another flight simmer from down under but across the "ditch" from you.

Your attachments are not readable or or make sense.  All that is seen is an add for the product you are using in trying to make the attachments.

To attach the log.txt file use the process/methodology used in the following link from Greengolfer15 found at   https://questions.x-plane.com/?qa=blob&qa_blobid=17830136656522860642

Good luck.

Glenn

commented by (12 points)
edited by
Reuploading...

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...