0 votes
asked by (12 points)
Okay so I just got this game 2 days ago and ever since I had a horrible experience. First off it started with very low fps, around 19.20, so I go back and change my renderings to low and then come back and it only went to 19.90. But not only that but the runway texture is horrible and blurred!!! I'm on a hp Win10, 4gb ram.

1 Answer

0 votes
answered by (19.3k points)

Low and minimum settings are designed to use low numbers of objects and low quality textures to save on processing and graphics power.  Make sure your computer meets the recommended system requirements then try reviewing the process for adjusting the rendering settings.

commented by (80 points)
I have:

CPU - 8-Core,  Intel(R) Core(TM) i7 6700K CPU @ 4.00 GHz 4.01 GHz
RAM -  16 GB
SYSTEM - 64 Bit
OS - Windows 10 proffessional
GCard - Nvidia Geoforce GTX 1080 / 8GB / Direct X 12

AND HAVE VERY BAD FPS.
Somewhere i have read that it is a Nvidia bug to be fixed, maybe that is the problem = ?
commented by (130 points)
it is probably a bug cause you computer meets the requirements

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...