0 votes
asked by (13 points)
I am running the latest upgrade of Xplane 11 as of March 29 and I am using the stock Cessna 172 Skyhawk with no modifications.  I have both a garman 430 and garmin 530 GPS in the panel with no comm radios.  Very odd.  I tried deleting the folder and re-updating but the panel still has two gps, no radios.  Is this something I could go into planemaker and fix myself?  (I have never used planemaker and don't know its capabilities with the aircraft included with xplane)

Thank you

2 Answers

+1 vote
answered by (1k points)

I am running XP11 RC1, released today.  The attached screenshot shows BOTH comm radios.  If they do not show up on your plane, you might want to run the installer again.  Let us know, please.

 

commented by (13 points)
Hi, Thanks for the quick reply!  Yes, that is what I am seeing....but is that not two GPS's...a garmin 430 and a garmin 530?  Seems like there should just be one or the other, not both?
commented by (1k points)
Some planes have one, some both, some none!  Laminar selected this lay-out so that BOTH can serve different functions at the same time.  Just play with them for a while, I think you will be happy!  P.S....  Use the top one to tune your Comm1 frequencies.
0 votes
answered by (20 points)
I believe the 430 & 530 are GPS & COMM/NAV combined.

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...