0 votes
asked by (12 points)
So this is a weird one and I can't seem to find a fix online so I am here in the hopes someone can help me.

Yesterday I bought the Flight Factor 757v2 and downloaded it and it loaded in the game with no sounds from the aircraft or sounds in the game apart from ATC working. So I went online to find a fix and this is what I have done so far:

- Reinstalled aircraft

- Deleted chards folder from 757 download.

- Ran the xupdater and updated the aircraft,

- Downloaded all of the required Microsoft c++ software.

- Deleted and reinstalled Xplane

- Deleted and reinstalled the 757.

I am completely baffled by this and have no ideas of what to do. I normally wouldn't be too worried but after forking out a bit of money for the aircraft I am starting to get worried thinking that I won't get a fix.

Any help will be appreciated, thanks.

1 Answer

0 votes
answered ago by (534 points)

Hi Pilot_Baillie

I'm not with Laminar Research or Flight Factor Aero, just a fellow simmer in the UK, but on the assumption that your basic X-Plane 11 sound levels are adjusted correctly, have you also looked at the Boeing 757's own main menu advanced sound options?

I have not actually purchased this particular aircraft yet, but found this photo on the web. Hopefully it matches up with what you have?

Regards

commented ago by (12 points)
Yeah dude, It's the same.appreciate I still appreciate the post though.

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...