+1 vote
asked by (13 points)
when I tried to startup the boeing 737-800 I couldn't because most of the switches didn't work
I updated the xp11 and still not working and I also tried to play not in full screen and it still not working

2 Answers

0 votes
answered by (3.5k points)
Hi, what switches are you talking about? Can you give more details? Can you include your X-plane 11\log.txt too?
commented by (13 points)
Im talking about the auto pilot panel and the overhead panel , you can hear the "click" but nothing happen
commented by (3.5k points)
You should run the installer again.
If no improvement, delete or move for backup the entire X-plane 11/output/preferences

I've seen a similar thread here, you should be able to find it thanks to the search box.
0 votes
answered by (40 points)
are you running the standard xplane 11 737 800 or zibo mod for example
commented by (13 points)
The standard one
commented by (12 points)
.I have the same problem and those insturctions didnt solve the problem

?Is there another way to fix it
commented by (13 points)
No :( i didnt find yet

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...