0 votes
asked by (12 points)
Getting an error on startup missing resources/Rand.bin, I uninstalled and redownloaded, but no luck.

I see the rand.bin file in the resources folder, so I'm not sure why xplane isn't registering it.

2 Answers

0 votes
answered by (203 points)
As you know, file names in Macs are case sensitive. Rename your rand.bin to Rand.bin and it should be fine.
commented by (12 points)
Sorry it's actually Resources/rand.bin and the cases are correct currently.
commented by (12 points)
still no luck
0 votes
answered by (3.8k points)
Take your problem to a steam forum.

This site is for the official and original x-plane version developed by Laminar Research.

Steam is a 3rd party hybrid taking a commercial advantage of the development work carried out by Laminar.  Steam and the Laminar versions are different and do not mix.  There is no connection of any type between steam and laminar.  STeam is not sold by Laminar

Cherio/ goodby
commented by (12 points)
Ok.... just trying to get some help. Thanks anyways.
commented by (12 points)
I got the steam version refunded and downloaded directly from the xplane website and still the same issue, so it's not steam that is the problem.
commented by (3.8k points)

Ok.  You were lucky to get the refund.

I would suggest you lodge a bug report.  How to do it can be found in the following link at   http://dev.x-plane.com/support/bugreport.html

Good luck

Glenn

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...