0 votes
asked by (12 points)
I think I really screwed up. I got the Realsimgear gns530. I couldn't get the install to work correctly so I was trying to just get the pop-up 530 to go back to normal. It's kind of a whitish color now. I can't figure out how to get it back to normal. It gives me a message there are some files missing and I found the messages in the log.txt. BY THE WAY I know Nothing about programming. Is there a simple way to get everything back to the original condition?

1 Answer

0 votes
answered by (1.8k points)
Hi islandavid

I'm not with Laminar Research, just a fellow simmer in the UK, but I would suggest the following simple steps:-

1. Delete any folders/files associated with the RealSimGear GNS530, which is probably a plugin.

2. Run the X-Plane 11 Installer app, as this will determine which of your folders/files are missing or corrupt and download those only to be installed on your PC.

3. Run X-Plane 11 again to make sure all is OK and if not, attach your X-Plane 11 Log.txt file and X-Plane Installer Log file to this post for review.

Regards and please advise outcome?

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...