0 votes
asked by (24 points)
Hi

I had no trouble with the game before this. Today I tried to run it with my Saitek Pro flight yoke. It wouldn't seem to configure properly, so I quit back to the desktop, unplugged the yoke, and plugged my x52 pro joystick back in.

Now for some reason, the engine #1 levers don't work ( all 3...throttle, prop, and mixture ), either with the joystick, or manually by the mouse. I have tried uninstalling and reinstalling drivers, going back to older drivers etc also. Tried to recalibrate the joystick, and set everything back to default. Even with no controller plugged in and running the game, the levers don't work manually with the mouse.

Just wondering if anyone else has had the same problem, and may have a solution before I put my fist through the computer screen in a fit of rage.

The last thing I can think of is re-installing the whole game, which is something I don't want to have to do due to the fact that I am only on a very limited download limit with my ISP.

 

Thanks in advance
commented by (24 points)
I've also tried remapping several keys, and resetting keyboard assignments to default etc. The levers will not move with keyboard commands either
commented by (10 points)
I have same trouble. I reseted keyboard assignments but didnt work.

1 Answer

0 votes
answered by (24 points)
Never mind. I found a solution on a previous thread.

http://questions.x-plane.com/5328/xplane-11-with-saitek-throtle-issue?show=5330#c5330

I deleted the preferences folder within the output folder, and it worked wonders.

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...