0 votes
asked by (14 points)
can you help ? is this a conflict between 11.33 and UWXP ? I'm told to go to the x-plane updater... where do i find that ? i am unable to start x-plane due to this error. all was well with 11.30 and before i activated UWXP.
commented by (11 points)
how to update to 11.33

2 Answers

0 votes
answered by (1.4k points)

Hi jkf

I'm not with Laminar Research, just a fellow simmer in the UK.

1. All of the sound .WAV files for weather are in the C:\X-Plane 11\Resources\sounds\weather folder. In my 11.32 version of X-Plane, I have 10 .WAV files covering rain, hail, thunder, wind etc.

Are your files all present and correct as per the following photo?

2. If you have to run the X-Plane Installer app, double click the relevant file in the X-Plane 11 root directory and follow the instructions. You will find the X-Plane Installer app in the C:\X-Plane 11 folder, as per the second photo below.

Hope this helps for now :-)

Regards

commented by (14 points)
actually when i open the files another way i do get all sound effects.

jim
commented by (1.4k points)
Hi Jim

It seems as though some of the sound .WAV files may be corrupt, so if you wish, I can email you the relevant files from my copy of X-Plane 11 to see if that fixes the problem?

Kind regards
commented by (14 points)
reshown by
Hello Paul,

Yes, it might be worth a try,

Thanks

Jim
commented by (1.4k points)
Could you let me have your email address and I'll pop them over to you?

Regards

Paul
commented by (14 points)
looks like my last message from yesterday didn't go. possibly blocked.

anyway thanks for your help.

back to FSX !

rgds

jim
0 votes
answered by (87 points)
Hi Jim

A little hasty in pulling the trigger I feel.

Firstly, it's never a good idea to introduce 2 updates or installations at the same time..
The url you give above is incomplete. there can be no wav file unnamed. ( .wav)
I have no such unnamed file in my copy, simply hail, rain, thunder and wind.
It is probable that UWXP is making this corrupt call. Try removing it and run the sim again.
If you havent re-run xp11 yet, then check the Log.txt in the xp root to see if there are any pointers.
This call is obviously unusual and just needs a little investigation.
I hope you check this out
commented by (14 points)
Hello gkkes,

Thanks,

I'll most certainly try this and see if it solves the issue

I'll let you know !

Reds

Jim.
commented by (14 points)
reshown by
Hello again

When I go into the installer log I notice the following data...

"D:\Users/James/Desktop/X-Plane 11/Resources/sounds/weather/hail.wav

 sig want=5ac57fa9f60e96e787469dd9a519dd0a

 Sig have=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e"

This must be the problem.... how do I rectify this issue ?

Any help greatly appreciated.

Thank you

Jim

This

Welcome to X-Plane Q&A, where you can ask support questions and get answers from members of the community.

This site is for X-Plane support questions only. Please search for existing answers before posting your question. Off-topic questions will be locked.

If you’re new, you’ll need to register before asking your first question.

If your question is answered, click on the check mark to select the best response.

Categories

...